SUPERCROSS opäť v Košiciach, 13.2.2016 v Steel Aréne!


Bang.sk

Supercross billboard18

Po úspešnom prvom ročníku sa poromotéri pustil do ďalšej výzvy, EUROPE STARS SUPERCROSS TOURNAMENT 2O16. Ešte dynamickejší systém súťaženia, kde budú môcť prítomní diváci dať divoké karty svojim favoritom, šialená pyrotechnická show, elektrizujúci hudobný mix DJ EKG, pripravený špeciálne pre túto príležitosť, vystúpenie hip-hopovej hviezdy EGA a svetové tanečnice GRIMMY.  Pôjde o veľa! Tí najlepší osemnásti motokrosoví jazdci z celej Európy, schopní robiť bláznivé kúsky, skoky a predvádzať rýchlu jazdu sa stretnú v súboji o finančné výhry v celkovej hodnote 7000 €. Jazdiť sa bude systémom 3HEADS, kde sa oproti sebe na rampu postavia vždy 3 jazdci. Celkovo 18 súťažiacich bude postupne vypadávať až do momentu, kedy zostane posledná trojica na rampe, ktorá si vo vyraďovacích súbojoch rozdelí stupienok víťazov.


Hviezdy svetového motošportu mieria na Východ

Víťazstvo z minulého roka si príde obhájiť Francúz Charles Lefrancois, proti ktorému sa postavia ďalšie hviezdy ako Honza Brabec (CZ) , Kade Walker (CAN), Gert Krestinov (EST), Mike Valade (FRA), Matteo Bonin (ITA) a ďalší... Aj milovníci „freestyle-u“ si prídu na svoje, súťažiť sa bude v skákaní o najlepší WHIP s finančnou odmenou 500 €.



Lístky na košický Supercross už v predaji!

Lístky na najdynamickejšiu motoudalosť roka, EUROPE STARS SUPERCROSS TOURNAMENT 2016, sú už v predaji v sieti Ticketportal, alebo cez oficiálny web podujatia www.supercross.sk

Využite akciu na vstupenky v hodnote 15,- Eur. Kúpte si 4 vstupenky v cene 15,- Eur a 5. máte ZDARMO! Akcia je časovo limitovaná, tak neváhajte a využite ju čím skôr.

Nezabudnite sledovať novinky, dopĺňanie štartovacej listiny či akcie na kúpu lístkov aj na facebookovskej stránke Supercross Slovakia.

Bracket tournament 2016 18