SUPERCROSS už má svojich víťazov !


Bang.sk

Steel Arena Košice SupercrossTento víkend bol pre milovníkov adrenalínu výnimočný. V košickej Steel Aréne sa po 18tej hodine odštartovala dlhoočakávaná premiéra Supercrossu na Slovensku. Túto veľkolepú show si nenechalo ujsť 7000 divákov, ktorí na čele s bláznami z HoleShot Punx vytvárali skvelú atmosféru. Jazdci svetovej špičky, predvádzali napínavé súboje, pri ktorých nie raz išlo o stotinky. Prvenstvo si napokon vybojoval Francúz Charles Lefrancois.


Supercross Košice 2015 (21)

Najnapínavejší súboj, ktorý rozvášnil aj divákov v tribúnach bol medzi Španielom Joanom Crosom a Čechom Martinom Michekom. Chlapci predviedli poriadne agresívne jazdy. V tomto súboji si napokon víťazstvo vybojoval Cros, po opakovanej jazde. Michekovi to z nálady neubralo a užíval si burácajúce publikum.


Supercross Košice 2015 (53)

Supercross Košice 2015 (52)


Celou akciou nás sprevádzala moderátorská stálica MX podujatí Radka Mazáková a Ján Žgravčák, ktorý nám z tohtoročného Rally Dakar prinášal pravidelné vstupy.


supercross2015-50


Vrcholom akcie bolo veľkolepé finále v ktorom sa stretli top jazdci Francúz Charles Lefrancois so svojim krajanom Mickaelom Musquinom. Historicky prvým víťazom Supercrossu na Slovensku sa napokon stal favorit Charles Lefrancois, ktorý to oslávil aj takto.
Supercross Košice 2015 (56)


Počas celej show určite žiadne divácke oko neprehliadlo sexi Monster girls, ktoré nie len jazdcom spríjemňovali štart.


monster girls Supercross

supercross2015-80

Na poslednú chvíľu, ale predsa sa našiel priestor aj pre domáceho jazdca. Jediným Slovákom na štartovacom poli bol Juraj Popovič, ktorý sa takejto akcie zúčastnil po prvýkrát. Na rampe odštartoval so skúseným českým jazdcom Michalom Michekom, ktorý mu nedal šancu na víťazstvo. Účasť na akcii si však naplno užíval.


Supercross Košice 2015 (12)

Veľká vďaka patrí všetkým sponzorom podujatia, ktorí umožnili zorganizovanie takejto veľkolepej akcie a samozrejme všetkým, ktorí sa podieľali na spolupráci a v deň akcie podali 100% výkon, aby sme si všetci mohli užiť skvelú show. Verím, že tento prvý ročník bude mať ďalších, stále zlepšujúcich sa nasledovníkov. Už teraz sa na to tešíme.


Supercross Košice 2015 (2)
Po skvelých športových výkonoch nakoniec stupeň víťazov obsadili:



    1. Charles Lefrançois (FRA)

    2. Mickael Musquin (FRA)

    3. Joan Cros (SPA)

    4. Martin Michek (CZE)




supercross2015-89

Celú fotogalériu si môžte pozrieť na našej facebook stránke.

Nenechajte si ujsť ani vyjadrenia jazdcov v Tlačovej správe.

Autor: Veronika Takácsová
Foto: Juraj Husár, Martin Hudák, Matúš Zeťák

Galéria