Pozvánka: Tour de Tokaj 2016


Bang.sk

Tokaj je len jedenPríďte si otestovať svoje športové schopnosti na podujatie pod názvom „Tour de Tokaj“, ktoré sa uskutoční dňa 16.04.2016 v čase od 11:00 do 16:00 hod. Usporiadateľom podujatia je Združenie Tokajská Vínna cesta v spolupráci s agentúrou Eventeam s.r.o.


Podujatie bude spojením cyklotúry a bežeckého preteku vytýčenými trasami cez vinohrady na územiach obce Malá Tŕňa – Vyhliadková veža Tokaj. Jedinečná príroda regiónu a úchvatné scenérie rozsiahlych vinohradov sa tak stanú miestom vôbec prvého športového podujatia realizovaného vo Vinohradníckej oblasti Tokaj a zároveň miestom slávnostného otvorenia turistickej sezóny na novovytvorených tokajských cyklotrasách.


Staňte sa jedným z účastníkov tohto podujatia a zabojujte o „zlaté tokajské medaile“ v súťažných kategóriách BABYRUN určených podľa dĺžky trate. Pre návštevníkov, ktorých okrem zlatej medaile na krku poteší aj zlatý tokajský mok v hrdle je pripravená kategória RUN & WINE, ktorá bude kombináciou behu a vínnej degustácie za zvýhodnenú cenu. Ak nie ste nadšencom vytrvalostných pretekov, ale láka Vás príroda vinohradníckej oblasti, obujte sa do „túlavých topánok“ a nechajte sa uniesť rozprávkovými prechádzkami vinohradmi a okolitou prírodou. Program bude doplnený rôznymi atrakciami pre malých aj veľkých.


Prijmite naše pozvanie na podujatie „Tour de Tokaj“ a zažite jedinečný športový deň. Veď na „pomyselný“ stupienok víťazov sa dostanete už len samotnou návštevou regiónu Tokaj. Tešíme sa na Vás…


tokaj je len jeden info

VIAC info nájdete na oficiálnom webe.


Tokaj je len jeden

Zdroj: tokajregion.sk