TSC RIDERS o5 ZABILI


Bang.sk

Chlapci z košickej TSC skate crew sa poriadne pripravujú na novú sezónu. V zložení Rišo Tury, Ďuri Tury, Nanuk, Keke, Filip Fabián, Marek Helmeczy a Roman Kentoš doladujú svoje brutálne vraždy v okolitých skateparkoch a uliciach. Viac si už vychutnajte vo videjkách!



Nová sezóna klope na dvere, teploty idu hore a Rišo nespí nikdy. Preto si natočil počas dvoch dní strávených v spišskom skateparku tento edit a.k.a. prebudenie zo zimného spánku .



O tom že Rišo je stroj na triky asi nikomu netreba hovoriť. S postupným otepľovaním sa pomaličky rozjazďoval. Statické zábery, ktoré si natočíl sám sa zbierali a Durie s toho vytvoril tento edit, ktorý je nadupaný vraždami. Vznikol na našom ihrisku a.k.a. Košoch.



Po Rišovi a jeho 10 trikoch sa nám predstaví ďalší Rišo a.k.a. Jiggy. Pri najlepšom jarnom počasí sa mu poodarilo natočiť týchto 10 trikov! BIG UP !!!



Nanuk sa v novej sezóne hlási hneď z ostra. Natočil 10 trikov, ktoré rozhodne stoja za zhiadnutie. Čekuj ten pop!



V KZN skateparku sme boli na zahájení skateboardovej sezóny. Za nepriaznivého vetra sme natočili niekoľko trikov, ktoré stoja za pozretie. Game od S.K.A.T.E. Vyhral TSC rider RK. Yo G!



Zdroj: tsckosice.sk
Foto: DURIE PRODUCTION 2012
Video: DURIE PRODUCTION 2012