Tuning show Bardejov 2014


Bang.sk

Posledný júlový víkend sa v mestečku Bardejov neďaleko poľských hraníc uskutočnil druhý ročník tuning zrazu. Po minuloročnej vydarenej akcii sme sa tešili, čo si pre nás pripravia usporiadatelia tentokrát.


Tuning Zraz Bardejov 2014 (3)

Už po príchode do Bardejova na nás všetkých čakali usporiadatelia, aby si nás postupne zaparkovali. Hneď na prvý pohľad bolo vidieť, že akcia je premyslená. Od začiatku sme sa cítili príjemne a neboli sme jediný. Tuning show v Bardejove prilákala aj našich severných susedov z Poľska. Zavítali ku nám na pekných kúskoch. Na svoje si prišiel každý "kajšmetker". Našli sa tu vozidlá skoro z každého desaťročia. Staré klasiky, ale aj moderné vozidlá "prešpikované" elektronikou.


 Tuning Zraz Bardejov 2014 (4)


Počas akcie si majitelia áut, ale aj návštevníci mohli zasúťažiť v rôznych pripravených súťažiach. Napríklad o najkrajšie auto zrazu, najkrajšie kolesa zrazu, najhlasnejšiu hudbu, najhlasnejší výfuk a mnoho ďalších. Jednu z týchto disciplín sme si vyskúšali aj my. Išlo o súťaž najhlasnejší výfuk, no aj napriek hlasným výstrelom z výfuku sme sa zastavili na hodnote 98,8dB.



Tuning Zraz Bardejov 2014 (2)

Akciu hodnotíme na výbornú. Veľmi sa nám páčilo. Bolo vidieť, že organizátori robia maximum a pevne veríme, že sa im podarí zorganizovať aj tretí ročník na ktorý sa už dnes tešíme a veľmi radi ich znova podporíme našou účasťou.



Tuning Zraz Bardejov 2014 (7)

VIAC foto nájdete na našej FB fan page.

Autor: Bang.sk Automág

Foto: Viktor Bednár

Galéria