Tuning zraz Rozhanovce 2014 nesklamal


Bang.sk

Tuning Zraz Rozhanovce 2014 (1)-2V poradí tretí ročník zrazu sa konal v dňoch 16-17. augusta. Brány letiska sa v Rozhanovciach otvorili už pred desiatou ráno a hneď sa to začalo hemžiť návštevníkmi. V sobotu boli na programe šprinty na 200 m, vyhlásenie víťazov rôznych motoristických scén, ale aj súťaž o najnižšie auto zrazu tzv. Lowest car a súťaž o najkrajšie kolesá zrazu.


Sprievodným programom a rôznymi diváckymi súťažami ako napríklad šprint na 20 m či hod pneumatikou sa organizátori snažili vyplniť mierne zdržanie pomedzi zoraďovaním áut na merané „ ostré „ šprinty.


Tuning Zraz Rozhanovce 2014 (4)-2


Po celom areáli letiska v Rozhanovciach bolo množstvo stánkov s občerstvením, čapovaným pivom, langošmi či cukrovou vatou. Pre dámy bol pripravený stánok s profesionálnym líčením a kozmetickými balíčkami.


Žiaľ, počasie si človek nevyberie a krátko po ukončení šprintov  sa počasie doslova vybláznilo. Silný vietor, hustý dážď a teplota klesla snáď pod bod mrazu. Ale ani to neodradilo návštevníkov aby odišli. Búrku prečkali a keď opäť vyšlo slnko, začala sa „párty“. Niektorí išli prevetrať svojich tátošov na pole, niektorí na asfalte. Organizátori vtipne zareagovali a vyhlásili najšpinavejšie auto zrazu, ktoré získalo hodnotnú cenu od jedného zo sponzorov.


Tuning Zraz Rozhanovce 2014 (53)-2


Vyhlásili sa najkrajšie autá z rôznych scén ako napríklad germany scéna atď.. po zotmení sa vyhlásilo najkrajšie auto z kategórie Light show.


V nedeľu sa konala jazda zručnosti s autoškolou Karima a vyhlasovali sa výsledky zo soboty, ktoré sa nestihli kvôli počasiu.


Tuning zraz Rozhanovce 2014 oproti minulému roku opäť podvihol laťku podobným akciám. Ako povedali samotní organizátori, „ dôkladnejšie sme premysleli vjazd na letisko, pridali sme parkoviská pre divákov, ktorí prišli autami, vyhradili sme miesto len pre súťažiacich. Zadovážili viac stánkov s občerstvením, celkovo sme mysleli viac na divákov a podarilo sa. Žiaľ, jediná veck ktorá sa mohla pokaziť a pokazila sa bolo počasie. Ale s tým už nič neurobíme. Tešíme sa na budúci rok. Možno natiahneme obrovskú plachtu ponad celé letisko (smiech).


Tuning Zraz Rozhanovce 2014 (41)-2


Celú akciu moderoval Matúš Maty Dugas, ktorý sa staral aj o sprievodný program pre divákov. A čo hovorí na nepriaznivé komentáre na sociálnej sieti? „ďakujeme ľudom ktorí prišli, ceníme si to. Ďakujeme ľuďom ktorým sa tu páčilo a ostali aj napriek počasiu. Nakoniec sme to dotiahli až do úspešného konca. A čo povedať na tie negatívne komentáre? Ďakujeme aj im. Dozvedeli sme sa, že zorganizovať takúto akciu je vlastne úplne "jednoduché" .


Tuning Zraz Rozhanovce 2014 (11)-2


Viac FOTO nájdete na našom FB fan page.


Autor: Matúš Dugas
Foto: Dávid Pačut

Galéria