Tuning Zraz v Rozhanovciach opäť nesklamal


Bang.sk

1 tuning zraz rozhanovce 2013Leto by malo voňať za benzínom, spálenými gumami a krásnymi babami. A presne takto to vyzeralo na druhom ročníku Tunning zrazu na letisku v Rozhanovciach. Organizátori rozdelili súťaže a atrakcie do dvoch dní, nič nesílili, program neprehusťovali a víkend na letisku bol veľmi príjemným prekvapením a zážitkom.


Na prvý deň akcie sa rozhodli organizátori nasadiť šprinty na 200 m, ktoré štartovali krásne, mladé hostesky.  Predviedla sa pri tom aj reakčná schopnosť šprintérov.  Celým dňom nás sprevádzal moderátor, ktorý vždy vtipne a vecne okomentoval priebeh akcie. Náladu spríjemňovala aj dobrá muzika, grilovali sa klobásy,  rozvoniavala  varená kukurica, varil sa starostovský guláš obce Beniakovce a celá akcia pripomínala rodinné pohodové stretnutie s nadupanými kárami.


šprint tuning zraz rozhanovce 2013

Po šprintoch sa v priebehu pár minút  všetci jazdci zišli pod pódiom, aby si prebrali lesklé poháre a malé drobnosti s logom akcie. Potom prišla na rad súťaž o najkrajšie autíčko v rôznych svetových scénach.  Diváci chodili, obzerali a dávali svoje tipy na víťaza organizátorom, aby to bolo spravodlivé a objektívne.
poháre na tuning zraze v rozhanovciach
výstava tuning zraz rozhanovce 2013


Síce tento zraz nemal také bohaté finančné zázemie ako napríklad tunning zraz trochu východnejšie na Slovensku, ale  bolo tam zaobstarané všetko, čo bolo potrebné. Bezpečnostné zábrany popri trati a skvelá práca traťových komisárov. Ľudia boli spokojní s programom, občerstvením, toaletami, šoféri s organizáciou, priestormi, značkami... všetko na letisku v Rozhanovciach spĺňalo kritéria kvalitnej odvedenej práce. Pracovníci SBS, rýchla zdravotná pomoc a sanitka, prosto a krátko, naozaj nič sa nenechávalo na náhodu a úroveň vyskočila poriadne vysoko.


... veď aj takto komentovali účastníci udalosť na facebooku:

„Chalani z teamu Rozhanovce (samozrejme aj baby) SUPER SUPER SUPER akcia. Dokonalé naplánovaná akcia, či už parkovanie pred areálom alebo inteligentne naplánované výstavy áut, či autá čakajúce na šprinty. Žiadne dlhé kolóny čakajúce na šprinty, všetko išlo podľa plánu. Chalani klobúk dole bol som tam po prvýkrát a musím len chváliť. Po dlhých rokoch čo chodím na zrazy, tento zraz bol príkladom ako sa ma spraviť dokonalá akcia a taktiež efektívne rozloženie plochy. Ste pre mňa PÁNI ORGANIZATORI .




tuning zraz rozhanovce 2013
tuning zraz rozhanovce 2013

Podľa odhadu letisko v Rozhanovciach navštívilo spolu za dva dni okolo 500 áut a niečo vyše 2500 návštevníkov. Na otázku, aký pocit z toho majú organizátori nám ochotne odpovedal moderátor Matúš Maty Dugas:




„ Je to úžasný pocit. Prechádzate sa pomedzi divákov a tí nefrflú, nie sú hladní ani smädní, zabávajú sa a dokonca obvolávajú  známych aby sa prišli pozrieť, že to tu stojí fakt za to. Každý rešpektuje naše organizačné pokyny a nemali sme žiadny incident ani problém. Dokonca sme čítali kladné ohlasy na facebooku, takže sme spokojní. Je to druhý ročník, mnoho vecí sme z minulého roka opravili, poučili sme sa. Málokto vie, že začiatkom leta tu bola aj taká mini akcia na letisku. Grilovačka, niečo ako mini zraz, kde nám prišlo taktiež dosť ľudí. Je to pre nás krásna odmena keď vidíme, že sa naša snaha a úsilie vyplatilo. Preto sa budeme snažiť organizovať aj ďalšie menšie akcie a už teraz sa tešíme na budúci rok a 3. ročník Tuning Zrazu v Rozhanovciach, kde pôjde opäť o level vyššiu úroveň.



organizátor a moderátor na tuning zraze v rozhanovciach 2013

V sobotu podvečer sa konali ešte súťaže pre divákov, pri ktorých sme sa poriadne zabavili. Po zotmení sa ešte vyhodnotilo najkrajšie a najrozžiarenejšie auto, pomeralo sa audio a do rána bieleho, do slova a do písmena hrala hudba, spievalo sa, pilo sa a tancovalo.  Žiadne bitky, žiadny opitý šofér čo by zrazil divákov, žiadny problém. Tu je len dôkaz toho, že organizátori nezaháľali ani v noci.


súťaž tuning zraz rozhanovce zábava na tuning zraze v rozhanovciach 2013

Nedeľa sa niesla v duchu slalomu, trať bola prichystaná ešte skôr než prišiel prvý slalomár a tak opäť nevznikali žiadne problémy. Časomiera fungovala, jedná skúšobná meraná a 3 ostré merané, vyhlásenie víťazov v kategóriách a opäť lesklé poháre a malé reprezenty.  Diváci boli spokojní, počasie vyšlo krásne, nikto sa nezranil a preto sa Tuning Zraz na letisku Rozhanovce 2013 radí medzi tie vydarenejšie akcie leta roku 2013. Už teraz sa tešíme na budúci rok.


Výsledky z akcie:
1. Výsledky
2. Výsledky

Viac foto z akcie nájdete na našom FB fun page


Autor: Matúš Dugas
Spracovala: Veronika Takácsová
Foto: Veronika Takácsová

Galéria