Už tento víkend Sony Xperia Freestyle X - Night v košickej Steel Arene


Bang.sk

sony xperia freestyle x-night


Záujem fanúšikov o adrenalínové podujatie roka na Slovensku prekonáva očakávania! Najlepší jazdci svetových motocrossových seriálov ako sú X-Games či Red Bull X-Fighters sa predstavia v Steel Aréne už 16. novembra.


Účasť na tejto akcii roka potvrdil Libor Podmola (Česko), André Villa (Nórsko), Daisuk Suzuki (Japonsko) a Rob Adelberg (Austrália), ktorých mená sú zárukou trikov svetovej extratriedy! Nedávno potvrdil účasť aj mladý motocrossový supertalent Matej Česák, ktorého štart bol dlho otázny pre nedávne zranenie.


sony X-peria  MX show

Matej mal na začiatku leta počas tréningu nepríjemný pád. Lekári mu vyše týždňa dávali v nemocnici dokopy rozdrvený členok. Po ukrutných bolestiach, ktoré si Matej v nemocnici zažil ho pustili domov. Samozrejme dlho v posteli nevydržal  a chcel si sadnúť na svoju novú motorku KTM 150! Len nedávno sa rozhodlo, že sa môže vrátiť na pretekársku trať – a bude to na Slovensku.


Celkovo sa predstaví osem borcov, zvyšné mená ako aj novinky v programe večera si zatiaľ necháva promotér ako prekvapenie.



Isté je, že v podaní špičkových jazdcov uvidia diváci okrem športového súboja o prémie v celkovej výške 20 000 eur aj exhibičnú časť. Chýbať nebudú synchrónne skoky trojíc, po finále predvedie kompletná zostava spoločnú jazdu, pri ktorej absolvujú všetky skoky tesne za sebou len s minimálnymi rozostupmi!
fmx-steelarena-kosice-midi
sonyy xperia freestyle motocrosssteel arena


Organizátori sa pre veľký záujem rozhodli rozšíriť kapacitu hľadiska. Cena vstupeniek v predpredaji sa pritom nemení. Takže neváhajte a ani Vy si nenechajte újsť skvelú akciu roka už tento víkend, 16.11.2013 v Košiciach. Vidíme sa.


Zdroj: tlacovespravy.wordpress.com

Galéria