Yní Víkend alternative sk8 street contest 2012


Bang.sk



Srdečne Vás všetkých pozývame na 4. skateboardový závod túto sobotu 23.6 v Banskej Bystrici (kino Hviezda), ktorý sa koná pod záštitou festivalu YNÍ VÍKEND. Tento rok si pre Vás organizátori pripravili tri špecialitky. Prvý krát sa na tejto akcii odjazdí street jam za každých podmienok. Do závodu bude po prvý krát zapojená aj mini rampa, ktorá sa nachádza v multifunkčnom kine na ktorom si dalo pár ľudí záĺežať a vďaka nim tam okrem rampy nájdete aj príjemné posedenie, bar, grindbox a ak všetko pôjde ako má aj brúsený betón. Takže sa máte na čo tešíť !

Čaká na Vás aj zaujímavý program. Prvá čast street contestu bude o porovnávaní síl v minirampe vo forme jamu. V druhej časti sa odjazdí Game of skate. Tešiť sa môžete aj na sľúbený sped flip a novinku v podobe neriadenej disciplíny a tou je Game of skate na grindboaxe. Ďalej sa odjazdí ollie kontest preskok cez kladinu.

Je sa na čo tešiť, bude hudba, pivo, kofola, kopec ľudí, skateboarding a pohoda. Čo sa týka štartovného tak tento rok to budú 2€, tým prispeješ na osvetlenie plus prekvapenie. Večer Vás osviežia koncerty, ktoré pre Vás pripravilo občianske združenie, ktoré sa venuje rekonštrukcii interiéru.