BEST PAPULA JAM - TOP slovneskí jzdci na jednej vlne


Bang.sk

indoorsurfingIÚspenšní slovenskí jazdci extrémnych športov sa stretnú tento piatok (1.7. 2016) na BEST PAPULA JAM, kde otestujú svoje schopnosti v indoor surfingu, na len nedávno otvorenej umelej vlne. ...majstri rôznych športových disciplín si niečo podobné vyskúšajú skutočne po prvý raz v živote.


Na koho sa môžeme tešiť ?


Na akcii sa predvedie cca 25 jazdcov (wakeboarding, wakeskating, wakesurfing, snowboarding.. ). Zvučné mená ako Klaudia Medlová - slovenská reprezentantka patriaca k svetovej špičke snowboardingu, Miroslav Hríbik - Majster sveta vo vodnom lyžovaní, Majster Európy vo vodnom lyžovaní, opakovane majster SR, držiteľ SR rekordu v akrobatickej jazde a v skokoch na lyžiach (52,8m), a na Majstrovstvách Európy vo wakeboardingu sa umiestnil na 5.mieste .., Zuzka Vráblová - opakovane majsterska sveta vo wakeskate, Dusi Lang - Majster Európy wakesaketing 2014, 2015 a tretí na majstrovstvách sveta.


indoorSurfingII


Potrebné INFO

Termín: 1. 7. 2016
Miesto: Tatralandia, Liptovský Mikuláš
Čas: 16:00 - 20:00 + after party (Hafner, Beyuz: ROUT 66, Liptovský Mikuláš)
moderátor: Tommero Mayer, Wakelake (kometuje Najprestížnejšie wakeboardové preteky na Slovensku Golden Trophy, pre ľudí mimo športu známy ako víťaz relácie FARMA (TV Markíza))
Počet jazdcov: cca 25

Podujatie sme koncipovali tak, aby ste si ho mohli naplno vychutnať a na vlastnej koži zažiť tento, na Slovensku ešte málo známy šport. Tešíme sa na Vás.

BestPAPULAjam