Novinky: RED BULL RAPIDS UŽ 15.SEPTEMBRA !!!


Bang.sk

Na Slovensku sa po prvýkrát bude konať veľkolepá akcia s názvom RedBull Rapids! Po anglickom Nottinghame a austrálskom Sydney je slovenská riava v Čunove tretím dejiskom tejto vodnej show. Už 15.septembra sa vám predstaví viac ako 40 kreatívnych plavidiel a rozdajú si to na rozbúrených perejách v areáli Divoká voda.

Blázniví a vychytení lodní konštruktéri mali do konca júla možnosť posielať svoje vycibrené návrhy plávajúcich skvostov. Do lodnej knihy Red Bull Rapids sa nakoniec zapísalo 55 posádok, z ktorých odborná porota po triezvom uvážení nosných a plavebných možností vybrala 44 najlepších. Vydlak Raftink Team, legendárny krížnik Potmekním, Eiffel Boat na počesť Petra Sagana a bratov Velitsovcov, svadobná loď Just Married, v prípade potreby TOItanic, voňavá vývarovňa, hraný serial Mafstory, či jednopriestorový dom so vstavanou záhradou z Liptovskej Tepličky, Snehulienka a 7 trpaslíkov a desiatky ďalších.




Tieto hviezdne posádky zložené so 4 až 6 odvážlivcov, zaslúžilých kapitánov a admirálov námorných flotíl budú v sobotu 15. septembra čeliť rozbúrenému čunovskému vlnobitiu. Za víťaza bude korunovaná posádka, ktorá na svojej originálnej lodi preplaví 200-metrovú trať plnú zradných perejí a inovatívnym dizajnom ohúri porotu a divákov na brehu. Hviezdne posádky a ich výkony budú hodnotiť naslovovzatí odborníci z oblasti športu, kultúry a dizajnu.
Medzi porotcami nebude chýbať kajakárka Jana Dukátová, najlepší slovenský biker Filip Polc, český strieborný olympionik Vávra Hradílek a majsterka sveta vo wakeskate Zuzana Vráblová. Víťaznú posádku čaká poklad v podobe 1500 voňavých euro dukátov.



Unikátna koštruktérska výzva Red Bull Rapids sa uskutoční iba tretíkrát v svetovom meradle. Prvé dve dejstvá sa odohrali na pomerne jednoduchých vlnách – v anglickom Nottinghame a na austrálskej olympijskej trati v Penrithe no tentoraz na posádky čaká výzva v podobe jedného z najťažších umelých vodných terénov na svete - Areál Divoká voda v Čunove pri Bratislave.

Takúto výzvu si nemohli nechať újsť ani šaľení východniari. Svoju bláznivú posádku pomenovali Vydlak Raftink Team a na divokých perejách sa poplavia na svojej DŽA-KUSE.




Viac o posádke Vydlak Raftink Team nájdeš TU


Čaká na nás veľkolepá šou, ktorú si nikto z vás nesmie nechať ujsť. Vidíme sa 15.septembra v areáli Divoká voda v Čunove !



Zdroj: Redbull.sk

Galéria





Hľadať

Reklama