Red Bull Rapids prvý krát na Slovensku aj s Vydlak Raftink Teamom


Bang.sk

vydlak raftink teamV sobotu (15.09.2012) sa na rozbúrenej hladine v areáli Divoká voda v Čunove predviedlo vyše 40 po domácky vyrobených plavidiel. Prvýkrát na Slovensku sa tam odohrala najväčšia lodná bitka. Po anglickom Nottinghame a austrálskom Sydney bolo slovenské Čunovo tretím dejiskom súťaže Red Bull Rapids na svete.

Takúto veľkolepú akciu si samozrejme nemohla nechať ujsť ani posádka Vydlak Raftink Teamu, ktorá sa na cesty vydala už vo štvrtok v noci. V piatok ráno celá posádka aj s ich DŽA-KUSOU docestovala do Čunova, kde ich z polospánku prebrala krutá zima a natáčanie Telerána. Tam sa ich DŽA-KUSA predviedla po prvýkrát v plnej kráse. Po natáčaní na nej prebiehali posledné úpravy po ktorých absolvovala technickú kontrolu. Po tejto kontrole Vydlak Raftink Team natrafil na malé nedostatky s potápaním ich plavidla, ktoré vyriešil kopec montážnej peny a polystyrén.

Takto sa stavala DŽA-KUSA



V sobotu ráno si Vydlak Raftink Team po príjemných raňajkách kde zistili, že si depo s číslom 8 musia vymeniť za číslo 1, začali uvedomovať čo ich čaká. Naivne dúfali, že si ako laici v raftovacom svete obkukajú ťahy ich spoluplťkárov no bohužiaľ bolo celé odpálenie vodnej show na nich.

vydlak raftink team

Ako prví museli prekonať 200 metrov dlhú trať kde sa museli popasovať s perejami, valcami ale aj s vodnými vírmi. Rozprúdili neskutočnú show na skvelú hudbu od ich producenta Mateja Big Foota Homolu a pre pobavenie divákov zadelili 3x 360 a z jazdy si odniesli skoro plný počet bodov. Napriek tomu, že si domov neodniesli hlavnú výhru 1500 eur, celý tím v zostave Pali, Nika, Ľubo, Paťo, Maťo a osobný šofér Pepe odchádzali domov na VÝCHOD ako víťazi.

Vydlak Raftink Team v ackii


vydlak raftink team

Celú show uzavrela veselá posádka Eiffel Boat na počesť Petra Sagana a bratov Velitsovcov. Ich loď nebola výnimočná len výzorom ale aj váhou. S celou posádkou mala loď vyše 1 tony. Napriek tomu celá bláznivá posádka so svojím skvostom zvládla plavbu bravúrne. Za tým nás všetkých čakala len úžasná afterka, ktorú sme si naplno užívali až do rána.

eifel boat

Celkové videjko



Autor: Veronika Takácsová
Video: TTNs Production
Foto: Zuzana Zatrochová, Peter Sabol, Veronika Takácsová
Celú fotogalériu nájdeš TU

Galéria





Hľadať

Reklama