Vianočná SÚŤAŽ o NAJ Fotku


Bang.sk



SÚŤAŽ UKONČENÁ, Výsledky nájdeš TU


Vonku sa nám po krásnej, dlhej jeseni pomaličky ochladieva a tak sme si pre vás na zimu v spolupraci s eshop-mi ROSSI.sk, MUSHROOM.sk a PROSTO.sk pripravili Vianočnú Lajkovaciu súťaž o NAJ Fotku. Do súťaže o skvelé ceny v hodnote 150 eur sa môže zapojiť každý komu sa podarilo zachytiť zaújímavý moment (na prekážke, skoku, vode, vzduchu, crash) zo sveta extrémnych, adrenalínových a neobyčajných športov.

Ako na to?
Stačí ak vyberieš NAJ fotku, alebo jednoducho niečo odfotíš. Pošleš nám mail s fotkou (max. 3 od jedného súťažiaceho) na mail sutaz(zavináč)bang.sk. Pripíšeš svoje meno, poprípade nejaký krátky popis k fotke.
Ak bude tvoja fotka spĺňať všetky podmienky, šupneme na ňu logo bang.sk a zavesíme do albumu na Facebook fan page. V spiatočnom maile dostaneš potvrdenie o zverejnení s linkom, ktorý môžeš posielať svojim kamošom aby hlasovali kliknutím na LIKE. Získaj čo najviac lajkov a vyhraj niektoré z cien. Lajkovať treba priamo fotku:).

Kto vyhrá?
Prvé tri ceny získajú tie fotky, ktoré dostanú najviac hlasov, teda lajkov!
1st - šiltovka Red Bull, Ultimate Frisbee, YO-YO
2nd - tričko značky PROSTO, hacky-sack
3rd - ľadvinka PROSTO

+ nálepky

Pripravili sme si pre vás ešte jednu špecialnu cenu - šiltovka Red Bull a fingerboard. Tú získa fotka, ktorá sa bude najviac páčiť nášmu BANG Teamu.

Víťazné fotky budú uverejnené na portáli BANG.sk.

ZMENA: Súťaž trvá od 16.11.2011, do NEDELE 18.12.2011, CENY si nájdeš pod stromčekom:).


Tak už len posielaj svoje naj fotky a vyhraj ceny od eshop-ov ROSSI.sk, MUSHROOM.sk a PROSTO.sk spolu v hodnote 150 Eur!

Ak chceš sledovať ako ti to v súťaží ide, alebo celkovo sledovať rozmanitosť fotiek musíš byť fanúškom našej BANG.sk Facebook fun page.

Podmienky:

Fotka: Na fotku musíš mať autorské práva, alebo suhlas s uverejnenim od autora, musí byť s tématikou extrémnych, adrenalínových a neobyčajných športov. Formát fotky obyčajné jpg. s minimálnym rozmerom 1280x800. Po zverejnení na FaceBook-u bude obsahovať logo stránky bang.sk, nesmie obsahovať iné loga fotografov, webov, značiek.