Aréna Ondreja Nepelu privíta Freestyle Motocross!


Bang.sk

Na Slovensku sa už po štvrtý krát uskutoční akcia vo freestyle motocrosse! Strhujúca atmosféra plná extrémnych výkonov, doplnená pyrotechnickou a svetelnou show za účasti najlepších pretekárov z celého sveta – to je Sony Ericsson Freestyle Motocross v Bratislave v aréne Ondreja Nepelu.
Po troch úspešných ročníkoch s diváckou návštevnosťou viac ako 25 000 divákov sa už teraz fanúšikovia freestyle motocrossu môžu tešiť na štvrtý ročník, ktorý sa tento rok bude konať v novo zrekonštruovanej Arene Ondreja Nepelu v Bratislave.
Tí najlepší freestyloví pretekári z celého sveta sa tento rok pobijú v súťaži o 20 000 EUR, a to v sobotu 4. júna!

Na Freestyle Motocrosse v Bratislave zatiaľ svoju účasť potrvrdili Brody Wilson, Rob Adelberg, Mike Metzger, Libor Podmol, Daice Suzuki, Ilkka Salo, Jose Miralles, Martin Schenk, Ondra Záruba a Remi Bizouard. Určite sa máte na čo tešiť.:)

Rev motoriek, saltá vzad na motorke, dych vyrážajúce extrémne skoky, svetelná a hudobná show, davy fanúšikov a nezabudnuteľná atmosféra - to je Sony Ericsson Freestyle Motocross. Viac fotiek, videí a aktuálnych informácií o akcii nájdete na stránke www.fmx.sk.

Takto to vyzeralo po minulé roky v Košiciach:







Zdroj: fmx.sk
Foto: fmx.sk
Video: youtube.com