BANG MX Team v sezóne 2016


Bang.sk

bang mx teamBANG MX Team bude v sezóne 2016 reprezentovať nová zostava jazdcov. Nebude v nej samozrejme chýbať náš dlhoročný jazdec Pavol Magda, ktorý sezónu odjazdí v Hobby kategórii. Tak isto nás naďalej bude reprezentovať talentovaný jazdec Oliver Rusnák v kategórii profi. Novinkou v sezóne 2016 je MX stálica, veterán Ľubomír Imrich a z nežného pohlavia za nás bude túto sezónu jazdiť mladá ambiciózna jazdkyňa Laura Smoľarová.


Motocrossová sezóna sa pomaly rozbieha po celom Slovensku. Aj náš BANG MX Team už má za sebou prvé preteky v Borskom Mikuláši na MMSR v Country Crosse a tak isto si jazdci nenechali ujsť 1.kolo V+S Welding Cupu 2016 v Liskovej, kde mohli zúžitkovať svoj tvrdý zimný tréning. O tom, že stál zato svedčia aj ich výsledky, na ktorých je viditeľné zlepšenie v porovnaní s predchádzajúcou sezónou.


Ako sa Palimu, Laure a Ľubovi darilo na 1.kole v LISKOVEJ, sleduj vo videjku.




O ich cieľoch v sezóne 2016 sa dočítate v ich krátkych výpovediach.

Laura Smoľarová, kategória Lady


V sezóne 2016 jazdím na novej motorke, Honde CR 125. V seriáli Welding Cup tento rok otvorili ženskú kategóriu, kde majú možnosť pretekať dievčatá od 16 rokov s kubatúrou 125 ccm a vyššie. Mám v pláne sa zúčastniť celého tohto seriálu. Ďalej chcem odjazdiť aj seriál Cassovia Cupu 2016 a ak nám to časovo bude vychádzať, rada by som odjazdila aj pár pretekov mimo Slovenska, konkrétne v Ukrajine.



Laura smolarova bang

Ľubomír Imrich, kategória Veterán a MX 4


V novej sezóne si nenechám ujsť seriál Cassovia Cupu, kde sa budem snažiť zabojovať ako každý rok o čo najlepšie výsledky a tak isto mám záujem sa zúčastňovať seriálu V+S Welding Cupu.  Jednoznačne sa teším sa na prvú sezónu v BANG Teame, kde sú príjemní pretekári s ktorými si zmerám sily.



imrich lubo bang
Oliver Rusnák, kategória AA Profi

V sezóne 2016 mám záujem jazdiť majstráky v CC Endure, poprípade nejaké kolá Cassovia Cupu a Motocrossu Na sezónu sa pripravujem v rámci možností a chcem dosiahnuť čo najlepšie výsledky.

Oliver rusnak bang
Pavol Magda, kategória MX2 Hobby a CC Hobby

Tento rok by som sa chcel umiestniť v top 10 v kategórii MX2 Hobby a kategórii CC Hobby a odjazdiť čo najviac MX pretekov.

pavol magda bang 2016

Jazdcom držíme palce a tešíme sa na ďalšie preteky. Tento víkend sa vidíme v Kechneci na 1. kole Cassovia Cup 2016. Za podporu v sezóne 2016 ďakujeme Bang.sk, ABT consulting, ATAK Slovak Sports Design, Cebra-Bowden, Petty Racing a Lemur.sk



_MG_3628

Galéria