BOŽENKA HUMAN CURLING


Bang.sk




BOHUZIAL BOZENKA HUMAN CURLING SA BUDE MUSIET DNES ZRUSIT NAKOLKO POSLEDNE DVA DNI JE NA SLNKU VIAC AKO +10°C CO SA ODRAZILO NA LADE KTORY UZ TAKMER NIEJE ... ACKIA SA PRELOZI NA NEURCITY DATUM CO JE NAJSKOR NA NAJBLIZSIE MRAZY AK BUDU

MRZI MA TO SNAD SA STRETNEME PRI INEJ AKCII




Hral si niekedy curling?? že nie??? Nemusíš sa hanbiť ani my nie.. Teraz máš ale jedinečnú šancu zahrať si ho. A to nie len tak obyčajný ale ĽUDSKÝ curling!!

Akcia nie len pre milovníkov zimných športov ale pre každého komu sa nechce sedieť na intráku pri PCčku. HUMAN CURLING je súťaž tímov ktoré sa snažia byť nielen čo najpresnejšie ale aj čo najštýlovejšie pri triafaní sa do terču na ľade v duši z pneumatiky. Žehličku na ľade nahradí duša z traktora a na nej napríklad TY!! Ostatní členovia týmu sa postarajú o spomalovanie a zrýchlovanie pomocou lopaty a metly. Do toho si spríjemníš náladu horúcim hot shotom a vareným vínkom.

Výhru plnú zaujímavých cien si odnesie len ten najlepší tím !!! Tak príď zúčastni sa a vyhraj okrem zábavy stretneš všetkých svojích kamošov. Takže vidíme sa 22. Februára 2012 na Internáte Boženy Nemcovej v Košiciach medzi blokmi C – D.





Odkaz na akciu RedBull.com
Zdroj: studentskecasy.sk