Carat Tuning Party 2012


Bang.sk

Dňa 22.6. - 23.6. sa na letisku v Piešťanoch koná 7. ročník najväčšej motoristickej open air akcie roka - Carat Tuning Party VIII, ktorá ponúka netradičný a jedinečný zážitok!

Na Carat Tuning Party bude množstvo motoristických atrakcií, ako sú nasledovné preteky s medzinárodnou účasťou:
2. kolo Slovenského šprintérskeho šampionátu 2012 - pretek v zrýchlení automobilov na vzdialenosť 403 metrov resp. ¼ míle – automobili dosahujú výkon až 1000 koní!
2. kolo King Of Drift Slovakia 2012 - jazda autmobilov v kontrolovanom šmyku v rýchlostiach viac ako 100 KMH. Drifting je v sučastnosti najviac sa rozvíjajúci motošport po celom svete!
3. kola Racing Tuning Battle 2012 – súťaže sa zúčasťnuju tie najkrajšie upravené automobili zo slovensýkch a okolitých ciest
slalom – možnosť pre každého návštevníka vyskúšať si svoje jazecké schopnosti na špeciálne pripravenej trati o dĺžke 1300 metrov
preteky vrtuľníka s autom (DRAG RACE)
low rider show – špeciálne upravené auto, ktoré je schopne doslova skákať a odlepiť všetky kolesa od cesty
RC Drift – závody malých modelov automobilov riadených na diaľkové ovládanie.
Všetky súťaže sú s medzinárodnou účasťou - absolútni, svetovo uznávaní profesionáli, víťazi mnohých šampionátov s tými najlepšími a najzaujímavejšími autami. Celkovo sa na akcii Carat Tuning Party zúčastnuje viac ako 1000 aktívne súťažiacich vozidiel a jazdcov!

Súčasťou akcie je aj obrovské množstvo sprievodných atrakcií pre návštevníkov, ktorý môžu využiť službu Drift Taxi, čo je jazda na sedadle spolujazdca v driftérskom aute, ktoré šoféruje profesionálny pretekár, ďalej je pripravená možnosť letu vrtuľníkom prípadne balónom a taktiež budú mať návštevníci akcie možnosť súťažiť o špeciálnu cenu v hodnote 3000€ a získať na mieru vyrobené kožené čalunenie pre svoj automobil.

Počas piatkovej párty, ktorou je akcia Carat Tuning Party známa vystúpi Rytmus, Ego - Kontrafakt ktorý zaspievaju aj oficiálnu hymnu akcie Carat Tuning Party, Bacil & Ragby, LeRa, SHAKERS, na hlavnom pódiu sa uskutoční finále Miss Carat Tuning, Muai Thai Titan Gym exibícia, bude prebiehať K-Fan show s Mariom Gottim a Alexandrom Štrbom. V porote Miss Carat Tuning bude množstvo celebrít a zaujímavých hostí (Nela Pocisková, Ján Ďurovčík, Richard Riccon,...) O následnú popolnočnú párty sa postaraju dve tanečné pódia na ktorých vystúpia Le Grande House a In Da Club.

Všetky informácie o akcii, videá, články, nájdete na : www.carattuningparty.sk
V prípade Vášho záujmu o zaujímavú reportáž, fotografie, rozhovory, sa môžete akreditovať na e-mail carattuningparty@gmail.com. Následne Vám pošleme blizšie informácie

Vidíme sa na Carate!









Galéria