Extrémne nešikovný šofér


Bang.sk

chinese-driver-crashes-bike-falls-into-holeDopravnej kamere v Číne sa pred pár týždňami podarilo zachytiť skutočne nevšednú situáciu. Aj keď cesty a križovatky najľudnatejšej krajiny sveta sú známe svojou chronicky prehustenou dopravou, na ktorých vládne (ne)organizovaný chaos, ani v týchto končinách nemožno podobnú situáciu považovať za bežnú. Jej hlavným hrdinom sa stal motocyklista, ktorému sa podaril nevídaný kúsok. V priebehu jedinej minúty havaroval so svojím skútrom až päťkrát!


Svoje vystúpenie odštartoval nárazom do bielej dodávky, pri ktorom okrem seba „vysypal“ aj svojho spolujazdca, ktorý, našťastie preňho, s neohrozeným motocyklistom už ďalej v jazde nepokračoval. Hneď na to nasledoval náraz do osobného auta, po ktorom sa vzápätí dostal do kontaktu s ďalším motocyklistom. Aj to sa však nešťastníkovi zrejme málilo, keďže o pár sekúnd nasledoval pomerne prudký stret s kamiónom. Tragikomické predstavenie nakoniec zaklincoval krkolomným pádom do hlbokej jamy na priľahlom stavenisku.


Podľa oficiálnych informácií vyviazol dotyčný kamikadze len s ľahšími zraneniami, čo po vzhliadnutí nasledovného videa môžeme považovať za malý zázrak.


Pozrite si tragikomické video zachytávajúce extrémne nešikovného motocyklistu.




Video: youtube.com

Zdroj: automoto.sk