Netreba zabúdať na REGENERÁCIU!!!


Bang.sk

Pod názvom HAMAVISS GEL je na slovenskom trhu už niekoľko mesiacov dostupný unikátny gél na vonkajšie použitie (vtiera sa do problémových miest tela), ktorý je vďaka svojmu zloženiu vysoko účinný pri svalových poraneniach, problémoch s kĺbmi alebo všade tam, kde sa vyžaduje ochranné a protizápalové pôsobenie na chrupavky kĺbov, svaly a šľachy, a zároveň podporuje regeneráciu svalov po namáhavom tréningovom procese.

HAMAVISS GEL je vyrobený na základe unikátneho výrobného postupu, vďaka čomu sa podarilo zapracovať do jeho obsahu aktívnu látku, ktorá sa v obdobných produktoch neobjavuje – je to extrakt z PERNA CANALICULUS (novozélandská zelená mušľa), efektívny pre riešenie takmer všetkých problémov spojených s bolesťou kĺbov a svalov. Taktiež obsahuje výťažky z gaultérie a hamamelu, nechýbajú tradičné zložky ako eukalyptus, smrekové ihličky, rozmarín a mentol.



HAMAVISS GEL – hlavné spektrum účinkov:
- úľava pri bolestiach svalov a chrbtice
- zlepšenie kvality kĺbovej chrupavky
- regenerácia chrupavky
- tlmenie zápalových procesoch vo svaloch aj kĺboch
- podporuje prekrvenie svalov, zabezpečuje lepšiu pohyblivosť a vitalitu
-zmierňuje opuchliny

HAMAVISS GEL – pre koho je určený?
Pre všetkých aktívnych ľudí (hlavne športovcov, ale aj pre seniorov a bežne pracujúcich ľudí), ktorí majú problémy s pohybovým aparátom, napriek tomu oň dbajú, chcú si ho udržiavať vo funkčnom stave, predchádzať zhoršeniu, bolesti a pomáhať mu v intenzívnej a rýchlej regenerácií.



Perna Canaliculus (novozélandská zelená mušľa) – ROZHODUJÚCA a HLAVNÁ zložka HAMAVISS GELU

Perna Canaliculus patrí medzi najbohatšie a najčistejšie zdroje glykosaminglykátov (GAG). a dokonale sa hodí na zachovanie a udržiavanie flexibility kĺbových chrupaviek a väzov, synoviálnej tekutiny, na pomoc pri väčšine druhov pohybových problémov, je účinná pre stavbu a podporu regenerácie kĺbovej chrupavky, neoceniteľná pri podpore regenerácie spojivového tkaniva (väzy, šľachy), má protizápalový účinok.

Glykosaminoglykány (GAG)

Glykosaminoglykány sú to mukopolysachridy, ktoré popri kolagéne tvoria veľkú časť medzibunkovej hmoty v spojivovom tkanive (predovšetkým v chrupavke, väzivách, šľachách a podobne). K významným mukopolysacharidom patrí kyselina hyalurónová, chondroitinsulfát (prítomný v chrupavke), dermatansulfát (nachádza sa v pokožke), keratansulfát, heparín (obsiahnutý v žírnych bunkách). V našom tele vznikajú zložitou syntézou glukosamínov, ich najvýznamnejším miestom pôsobenia sú kĺby – zlepšujú „mazanie“ a absorpciu vody do chrupavky, poskytujú flexibilitu, pevnosť a pružnosť chrupavky.
Nadmerné zaťaženie si však vyžaduje dodatočný prívod GAG do vášho tela, pričom výhodou HAMAVISS GELU je to, že GAG „dodáte“ aplikáciou na pokožku priamo v problémovom mieste, vtieraním zabezpečíte ľahký prestup aj efektívne využitie.

Ďalšie informácie sa dozviete na stránke www.hamavissgel.sk kde sú rozpísané aj všetky PREDAJNÉ MIESTA, ktoré okrem kamenných predajní (Bratislava, Košice, Nitra, Poprad, Žilina, Trnava) obsahuje aj veľké množstvo eSHOPOV.

Zdroj: www.hamavissgel.sk
Foto: www.hamavissgel.sk