Keď Dávid skrotí Goliáša


Bang.sk

Hamster-Driving-Volvo-Truck-Up-Quarry__7_-Volvo-FMX-being-steered-by-hamsterPredovšetkým z cirkusových vystúpení sú známe prípady, kedy cvičený medveď, prípadne opica dokáže bez problémov jazdiť na motocykli. Viete si ale predstaviť, že by 15 tonový nákladiak šoférovalo zvieratko, ktoré váži len neuveriteľných 175 gramov? Ak nie, nasledujúce riadky vás presvedčia o opaku.


Týmto drobným hrdinom sa stal škrečok menom Charlie, ktorý za pomoci Seona Rogersa, „spolusediaceho chlapíka“, starajúceho sa o plyn a brzdu, dokázal skrotiť kolosálne Volvo FMX. Náročnú trasu kameňolomu, lemovanú niekoľkými nebezpečnými zákrutami, sa mu podarilo úspešne zvládnuť vďaka špeciálnemu drôtenému košíku umiestnenému na volante nákladiaka, ktorý umožnil drobcovi plnohodnotné šoférovanie. A samozrejme dôležitú úlohu zohrala aj mrkva, ktorá slúžila ako šikovná návnada, vďaka ktorej Rogers pomáhal svojmu malému zverencovi určovať správny smer.


hamster-drives-15-ton-volvo-FMX-mining-truck-through-quarry-designboom00

Celá akcia slúžila ako reklama, ktorá má záujemcov o kúpu nákladného auta presvedčiť o jednoduchosti jeho ovládania. O tom, že ide o úspešný počin svedčí aj fakt, že doteraz si reklamu pozrelo takmer 5 miliónov ľudí.


Takto sa malému škrečkovi podarilo skrotiť veľký nákladiak


Video: youtube.com
Zdroj: podkapatou.sk