Liquid Image - najväčší výrobca akčných kamier


Bang.sk

Liquid Image je americký výrobca špecializujúci sa na výrobu a vývoj akčných kamier. V súčastnosti ponúka na trhu najväčšie portfólio kamier. Liquid Image ponúka okrem upevnitelných kamier tiež kamery zabudované priamo v potápačských, lyžiarskych a motokrosových okuliaroch.


liquid image - kamerky

Liquid Image Ego - Black


Liquid Image Ego je najmenšia akčná športová kamera so zabudovaným Wi-Fi zariadením ponúkajúca nespočetne veľa funkcií a nastavení, ktoré je môžete ovládať priamo cez smartfón. Liquid Image Ego Full HD je kompaktná Full HD kamera s možnosťou nahrávania video záznamu v rozlíšení 1920 x 1080p pri 30 fps a v rozlíšení 1280 x 720p pri 60 fps (videa pre rýchlostné športy). Kamera Liquid Image Ego taktiež zaznamenáva fotografie v rozlíšení 12-MPx a podporuje funkciu pre kontinuálne fotenie.


Liquid Image Ego obsahuje integrované Wi-Fi rozhranie umožňujúce prehrávanie, alebo streamovanie videa v reálnom čase do smartfónov, tabletov alebo počítačov. Ďalšou výhodou zabudovaného Wi-Fi rozhrania je, možnosť nastavenia uhla záberu priamo v teréne. Pomocou prenášaného obrazu do smartfónov presne viete čo nahrávate.


Táto kompaktná kamera je vybavená širokouhlým objektívom so záberom 136 °. Pomocou Wi-Fi aplikácie sa dajú cez smartfón ovládať všetky funkcie kamery. Smartphone podporujúci Android alebo iOS je môžné taktiež použiť pri zmene nastavenia fotoaparátu, alebo pre zobrazenie videa v reálnom čase prípadne prehrávanie záznamu. Kamera Liquid Image Ego podporuje microSD / SDHC karty s kapacitou až do 32 GB. Pre jednoduchý prenos dát slúži synchronizačný USB kábel alebo miroSD karta. Zariadenie je napájané dobíjateľnou 1030mAh batériou s výdržou nepretržitého nahrávania 1.5 až 2 hod.


LIC EGO
Liquid Image


Liquid Image - All Sport Series


Univerzálne športové okuliare so zabudovanou HD kamerou Vám umožnia zaznamenávať adrenalínové športové aktivity v bezkonkurenčnej kvalite.


Okuliare Liquid Image - All Sport Series sú kompatibilné s bežnými športovými prilbami a bez problémov ich môžete používať pri jazde na motocykli, bicykli ako aj pri lyžovaní, snowboardovaní a iných adrenalinových športoch.


Umiestnenie kamery vo výške Vašich očí Vám umožňuje zachytiť jedinečné videá a snímky z Vášho vlastného pohľadu (POV). K užívaniu nie sú potrebné žiadne držiaky ani nadstavce, kedže kamera je zabudovaná priamo v okuliaroch. Vaše ruky zostávajú vždy voľné.


Okuliare Impact Series HD sa taktiež dajú prispôsobiť každej prilbe nastavitelnými bočnými uchýtmi. Nechýba ani integrovaný mikrofón s veľmi užitočnou veternou ochranou, ktorá zaistí filtrovanie nepríjemného šumu.


001_liquid-image-all-sport-series


Okuliare Liquid Image - All Sport Series disponujú optikou, ktorá dokáže zaznamenávať širokouhlý obraz až do 136 stupňov.


Kamera nahráva so zvukovou stopou v profesionálnej HD kvalite v rozlíšení 720p HD, umožňuje fotografovanie v kvalite 5MPx. Videá a fotky je možné ukladať na micro SDHC karty s kapacitou do 32 GB. Jednoduchá synchronizácia a prenos dát s počítačom je buď cez micro SDHC kartu, alebo cez USB kábel.


Ovládanie nahrávania a fotenia je veľmi jednoduché prostredníctvom dvoch tlačidiel umiestných na boku okuliarov. Led indikátory umiestnené zvnútra okuliarov Vám znázorňujú, či je kamera v stand by režime, alebo či práve nahrávate video, prípadne fotíte. Podľa zvoleného režimu sa Vám na displeji zobrazuje ikonka fotoaparátu, alebo videokamery a počet nasnímaných fotiek a videí.


Vlastnosti:
- Automatické vyváženie bielej a nastavenie citlivosti
- Integrovaný mikrofón s veternou ochranou
- Interné hodiny
- Informačný LCD displej

Obsah balenia:
- okuliare Liquid Image - All Sport Series
- namontované číre sklá s úchytmi na strhávacie fólie
- náhradne dvojvrstvové protizahmlievacie žlté sklo na lyže
- 7 kusov strhávacích fólii
- dobíjatelná batéria Li-ion 1200mAh
- synchronizačný a nabíjaci micro USB kábel
- audio video kábel na prenos videa a fotiek
- odnímatelný chránič nosa
- látkove púzdro
-Návod na použitie


LIQUID IMAGE - HYDRA SERIES 5.0MP HD 720P


Potápačské okuliare Liquid Image HYDRA SERIES sú potápačské okuliare s integrovanou video kamerou, ktorá zaznamenáva video HD kvalite v rozlíšení 1280x720 @ 30 fps pri čom uhol záberu je 136 stupňov. Video kamera taktiež zaznamenáva zvuk a dokáže robiť aj snímky vo vysokom rozlíšení 5.0 MPX.


Umiestnenie kamery vo výške vašich očí Vám umožňuje zachytiť jedinečné videá a snímky z Vášho vlastného pohľadu (POV). K užívaniu nie sú potrebné žiadne držiaky ani nadstavce, kedže kamera je zabudovaná priamo v okuliaroch. Vaše ruky zostávajú vždy voľné


Hydra-Series-1080p-Scuba-Diving-Camera-Mas

Videa a fotky je možné ukladať na micro SD karty s kapacitou do 32 GB. Jednoduchá synchronizácia a prenos dát s počítačom je buď cez micro SDHC kartu alebo cez USB kábel. Ovládanie nahrávania a fotenia je veľmi jednoduché prostredníctvom dvoch tlačidiel umiestných na boku okuliarov. Led indicátori umiestnené zvnútra okuliarov Vám znázorňujú, či je kamera v stand by režime, alebo či práve nahrávate video, prípadne fotíte. Podľa zvoleného režimu sa Vám na displeji zobrazuje ikonka fotoaparátu, alebo videokamery a počet nasnímaných fotiek a videí.


Kamera pracuje na 4 x AAA batérie ktoré sú dodávané v balení. Skla potápačskych okuliarov sú z temperovaného skla. Potápačská okuliare Liquid Image VideoMask Series sú certifikované do hĺbky 40m.


Balenie obsahuje:
• potápačské okuliare Liquid Image HYDRA SERIES 5.0MP HD 720P
• software na editovanie videa a fotiek
• prenosné púzdro
• USB kábel


Liquid Image OPS series


Liquid Image Operation Powder Search su lyžiarske okuliare s kamerou vybavené vybračnou a LED notifikáciou. Kamera disponuje šošovkou, ktorá dokáže zaznamenávať širokouhlý obraz až do 136 stupňov.Kamera nahráva so zvukovou stopou v profesionálnej HD kvalite v rozlíšení 720p HD, taktiež je ňou možné fotiť 3MPx fotografie. Videa a fotky je možné ukladať na micro SDHC karty s kapacitou do 32 GB. Jednoduchá synchronizácia a prenos dát s počítačom je buď cez micro SDHC kartu alebo cez USB kábel. Ovládanie nahrávania a fotenia je veľmi jednoduché prostredníctvom dvoch tlačidiel umiestných na boku okuliarov.


Vybračná a LED notifikácia umiestnená zvnútra okuliarov Vám znázorňuje, či je kamera v stand by režime, alebo či práve nahrávate video, prípadne fotíte. Podľa zvoleného režimu sa Vám na displeji zobrazuje ikonka fotoaparátu, alebo videokamery a počet nasnímaných fotiek a videí.


S okuliarmi OPS series vždy viete či je kamera v stand by režime prípadne či nahrávate ,alebo fotíte bez toho aby ste si museli dávať okuliare dole z hlavy. Okuliare Liquid Image OPS je možne pohodlne obsluhovať aj v rukaviciach.


liquid image okuliare


Liquid Image je v súčastnosti najväčší výrobca akčných kamier s najširším portfóliom.


Všetky produkty značky Liquid Image najdete na www.liquidimage.sk

Dovozca značky Liquid Image je M-LINK, s.r.o. www.m-link.sk

Galéria