Máš rád extrém, športuješ ? Chráň si svoje zdravie so Sport Group ...


Bang.sk

Sport Group CZ je špeciálny projekt na ochranu zdravia športovcov všetkých úrovní a zameraní, formou nadštandardných a veľmi výhodných úrazových programov.


Tento projekt vznikol v roku 2011 vďaka úspešným športovcom motokrosárom Víťovi Kuklíkovi a Martinovi Kuklíkovi. Stále sme hľadali projekt, ktorý by zaplnil prázdne miesto na trhu v oblasti kvalitných služieb nielen pre profesionálnych športovcov, ale aj rekreačných a amatérskych milovníkov športu.


Sport Group CZ 1

Sport Group CZ už funguje vyše 3 rokov v Českej Republike a konečne už aj na Slovensku!


Vďaka profesionalite, ktorú sme schopní našim klientom poskytnúť, sa náš team veľmi rýchlo rozrástol. Personálne obsadenie SportGroupCZ je založené na bývalých aj súčasných športovcoch, pretože předovšetkým títo ľudia sú schopní najlepšie posúdiť riziká so športom spojené. S našimi skúsenosťami, poznatkami a cennými radami sme začali expanziu medzi športovcov a podarilo sa nám zaistiť kompletný profesionálny servis a ochranu zdravia našim klientom pri robení akéhokoľvek športu.


... Nadštandardné poistenie za štandardnú cenu je naše prvoradé motto ...




"Cieľom nášho projektu je ukázať a dokázať športovcom všetkých úrovní, že už nemusia platiť do svojho úrazového poistenia rôzne prirážky za šport, ktorý tak milujú a zranenie už nemusí znamenať finančnú stratu. Najrozumnejšia investícia, je investícia do svojho zdravia"



Sport Group bojové športy
Tí, ktorí mali to šťastie a ešte sa im nič vážne nestalo a sú presvedčení, že sa im nič stať nemôže, by si mali uvedomiť, že pri každom športe je to iba otázka času. Pri športovcoch je viac pravdepodobné, že prídu k určitému úrazu, ako ľudia, ktorí majú menej adrenalínové záľuby. No napriek tomu, niekedy stačí len zle stúpiť a úraz je na svete.


aj profesionálom to nie vždy vyjde...


Zranenie dokáže odstaviť človeka od športu, rôznych aktivít ale aj od práce na určitý čas. Vie nám to nabúrať plány do budúcna, v prípade vážneho zranenia dokonca na pár rokov, pri trvalých následkoch aj na celý život. Poistením nepredídete Vášmu zraneniu, ani si nenavrátite zdravie. Ponúknuť Vám však môžeme zmiernenie vo finančnej forme, ktorá Vám pokryje zvýšené výdavky, ktoré budete nútený investovať do svojej rekonvalescencie, liečby a rôznych procedúr, ktoré sú nákladné.


BMX rider Michal Beran o SPORTGROUPCZ


Poistíme "každý šport" od bojových športov, cyklistiku (downill, bmx, cestnú cyklistiku.. ) motocross, pilotov, vodné aj vzdušné športy až po najextrémnejšie. Postaráme sa o neregistrovaných, registrovaných, ale aj profesionálov.


Sport Group využívajú TOP športovci ako napr. Filip Polc, Libor Podmol, Michal Maroš, Attila Végh a mnoho ďalších.
Sport Group Libor PodmolFilip Polc Sport Groupmichal-marosi Sport Group

Život nie je len o práci, ale aj o koníčkoch a splnených snoch. Všetky tieto potreby je človek schopný zaistiť iba v prípade kvalitnej ochrany zdravia, čo je v podstate zaistenie príjmu. Nejde o to, aby človek pre kvalitné zaistenie príjmu platil vysoké čiastky, ale skôr, aby mal zvolený správny produkt a hlavne plný servis od spoločnosti, ktorá mu produkt poskytla.


Čo ponúkame?

- náš produkt využijete na celom svete,

- vysoké odškodné v prípade úrazu,

- funguje pri športe ale aj v bežnom živote,

- poistenie podľa vašich predstáv a možností,

- servis robíme za Vás, kompletnú administratívu od začiatku úrazu až po vyplatenie peňazí,

- finálny produkt za štandardnú cenu ale nadštandarné poistenie.

Poplatky

Poplatky sú individuálne. Po dohode Vám nastavíme program podľa vašich požiadaviek. Keďže každý z nás má iné nároky, líšia sa aj poplatky na základe požiadaviek klienta a ním zvoleného úrazového programu


Jakub Dubský, Sport Group 1


Na rozdiel od bežných spoločností, my sme s klientom v kontakte a k dispozícii 24 h. Za klienta riešime v podstate všetky administratívne záležitosti v prípade úrazu. Ak by ste mali záujem o poskytnutie bližších informácií kontaktujte Jakuba Dubského:


Tel.: +421 902 605 595
Mail: kubodubsky@gmail.com
Web: www.sportgroupcz.com

Zdroj: Jakub Dubský, sportgroupcz.com 


Video: youtube.com

Spracovala: Veronika Takácsová

 

 

Galéria