Motocykel 2012 - Incheba Expo Aréna


Bang.sk

V dňoch 15. až 18. marca sa v bratislavskej Incheba Expo Aréne uskutočnil už 12. ročník na Slovensku jedinečnej výstavy, Motocykel 2012. Tieto dni patrili motorkám, skútrom, trojkolkám, štvorkolkám, najnovším moto novinkám, nespočetnému množstvu príslušenstva, doplnkov a služieb, či zaujímavý sprievodný program, ktorý sa postaral o tu správnu atmosféru a show.

Na rozlohe 15 000 m2 sa rozložilo vyše 140 vystavovateľov. Medzi ťaháky pre milovníkov motoriek patrili svetoznámi vystavovatelia ako Honda, Yamaha, Kawasaki, Ducati, Suzuki, BMW, Triumph, KTM, MV Augusta, Harley Davidson, alebo jedinečné custom stroje.

Odborníci spoznali víťazné modely motocyklov pri vyhlásení výsledkov novinárskej ankety Motocykel roka. Trialisti a stuntbiker sa postarali o nezabudnuteľný zážitok pri adrenalínových kúskoch, nechýbali testovacie jazdy motocyklov, predstavenia rockových kapiel, autogramiády známych aj menej známych pretekárov, maľovanie na telo, či tetovanie.

Vychutnajte si Stunt show Martina Krátkeho z netradičných uhlov pohľadu.



Súbežne s výstavou Motocykel prebiehla aj výstava lodí Boat Show, výstava rybárstva Rybárstvo a voľný čas a výstava bicyklov Cyklo show.

Výstava Motocykel 2012 a všetky jej sprievodné programy celkovo zapadli do kategórie vydarenej akcie, kde sa dali popásť oči na krásnych, výkonných strojoch či viac(menej) krajších a výkonnejších hosteskách, zabaviť sa na pripravenom programe, vyskúšať si ponúkané produkty, či sa len tak pozhovárať s prítomnými vystavovateľmi.

[gallery columns="5"]

Foto: bang.sk
Video: bang.sk

Galéria