Posledné Majstrovstvá sveta v MX3-ke budú v Šenkviciach


Bang.sk

majstrovstva motocross 2013 šenkvice

Už o mesiac nás čakajú Majstrovstvá sveta v kategórii MX3. Keďže sa od budúceho roka tieto preteky rušia, Šenkvice budú posledným miestom, kde sa odohrá rozlúčkové podujatie MX3 - ky v sezóne a zároveň aj posledné vôbec. Nenechajte si ujsť boje o titul majstrov sveta v Šenkviciach v termíne od 7.-8. septembra 2013.


V tejto sezóne jazdil MX3 – ku iba jeden Slovák, Tomáš Šimko, ale kvôli zraneniu krčného stavca musel zopár podujatí vynechať. Do Šenkvíc sa však sľúbil rovnako ako horúci adepti na titul Martin Michek (CZE), minuloročný majster sveta MX3, Matthias Walkner (AUT) či talentovaný Slovinec Klemen Gerčar. V Šenkviciach sa rozhodne, kto z nich sa bude hrdiť posledným titulom majstra sveta MX3.


104 Tomáš Šimko

Ako to vyzeralo na akcii po minulé roky, máte možnosť vidieť vo videjku


U dievčat (WMX) to je trocha jednoznačnejšie, pretože počas celej sezóny vedie minuloročná majsterka sveta Chiara Fntanesi (ITA). Aj keď si pri domácich pretekoch nedávno zlomila prst na ruke, má slušný bodový náskok a na Slovensko si pravdepodobne príde pre titul. O druhé miesto sa však zvádzajú boje medzi tohtoročným nováčikom, Meghane Rutledge z Austrálie, Írkou Natalie Kane a legendárnu Stephanie Laier, štvornásobnou majsterkou sveta a trojnásobnou majsterkou USA v AMA motocrosse.


Chiara Fntanesi

Jednoznačne nás čaká skvelá akcia, na ktorej sa zúčastnia tí najlepší. Takže neváhajte a príďte si užiť skvelú show do Šenkvic, už v septembri. Vidíme sa.

Viac videí z Majstrovstiev sveta MX3 a WMX
Youthstream

plagát sponzori_na vysku

Zdroj: Radka Mazáková
Foto: motokvk.cz, fim-africa.com

Galéria