Pozvánka: „OPEN SUMMER TOUR DE BAR“


Bang.sk

V sobotu 9.6.2012 sa v meste Pezinok bude konať nultý ročník mestského mini-festu, ktorý sa skladá z dvoch častí DAY&NIGHT. DAY je free a NIGHT je platená. Hlavnou myšlienkou tohto festivalu je prostredníctvom prezentácie a popularizácie outdoorových a streetartových aktivít pritiahnuť mladých ľudí k športu a umeniu a tým ich motivovať k aktívnemu tráveniu voľného času. Všetci Pezinčania sa majú možnosť v jeden výnimočný deň stretnúť a spoločne zabaviť a prvýkrát veľkolepo otvoriť leto v meste.



Časť DAY sa bude odohrávať na parkovisku obchodného centra „Mólo“ v Pezinku od 10:00 do 22:00. Na mieste budú umiestnené stany, stage, stánky s občerstvením a produktmi, skatepark s ú-čkom, prekážky pre trialistov etc. Hlavným pútačom festivalu je tzv. painting battle t.j. súťažné maľovanie tímov na veľké plochy. Medzi sprievodnými akciami si každý z vás nájde niečo iné. Exhibície na bikoch, skatoch, longboardoch, rollerbladoch a ďalšie zaujímavé podujatia ako Slam poetry a breakdance battles. Medzi street art patria jednoznačne aj tattoos a preto na festivale nemôžu chýbať. Návštevníci sa budú môcť zapojiť do rôznych športových a zážitkových outdoorových súťaží/ aktivít. Navyše sa budú konať turnaje v X-boxe a stolnom fudbale. Celý deň vám atmosféru budú spríjemňovať DJs a celú akciu časť DAY bude moderovať spevák, zabávač a moderátor Tomáš Hafner. Po skončení hlavnej súťaže a sprievodných podujatí, bude akcia pokračovať koncertmi pezinských skupín. Zlatým klincom budú vystúpenia rappera „Strapa“ a skupiny „Moja reč“.



Po celodennom akčnom programe zábava nekončí a nasleduje časť NIGHT, ktorá sa bude odohrávať v šiestich mestských kluboch (Pura Vida, Jama Clib, Carat Disco, Barrel Pub, Templár Pub a Rock Club a.k.a „U Švarca“). Medzi týmito klubmi bude neustále premávať autobusová doprava tzv. „PARTYBUS“ s DJom a doplňujúcim pitným režimom. V každom z klubov Carat Disco, Barrel Pub a Jama Club vystúpi ako hosť no.1EGO. Ďalšími hosťami sú: Billy Hollywood, Grimasso, Robert Burian a mnohí ďalší.



Organizátori by chceli z tohto mini-festu vytvoriť tradíciu a každým rokom expandovať a zvyšovať kvalitu.

Lístky si máte možnosť zakúpiť v TICKETPORTALI

Prvých 400 lístkov 9,99 €
Ďalších 400 lístkov 11,99 €
Ďalších 250 lístkov 13,99 €
Cena za lístok na mieste je 15 €

Kapacita je iba 1500 lístkov!

Čo máte v cene lístka?
Ľudia s páskou „Open Summer Tour De Bar“ , ktorú dostanú po preukázaní lístku a OP v informačnom stánku, ktorý sa nachádza v priestoroch časti DAY, budú mať tieto výhody:

Počas celého dňa:
Zadarmo kávu v kaviarni Friend Cafe.
Zadarmo zmrzlinu v Iceland Pezinok.
Zadarmo ľadovú drť v Mild Cafe Mischelle.
Zľavnenú vodnú fajku z ceny 6.9€ na 3€ a mliečnu horúcu čokoládu z 1.9€ na 1€ v čajovni ElSheikh
Zľavnený kebab z 3€ na 2€ v Alanya Kebab.

Počas časti NIGHT samozrejme vstup do všetkých štyroch klubov (Pura Vida, Jama Club, Carat Disco, Barrel Pub) a do partybusu.



Nenechajte si ujsť tento skvelý festival a príďte to 9.6 do Pezinka rozbaliť.




Zdroj: tourdebar.net
Video: youtube.com