Pozývame Vás na 12. ročník výstavy MOTOCYKEL


Bang.sk

Dnes už druhým dňom pokračuje výstava Motocykel 2012 (najväčšej prehliadky motocyklov na Slovensku) v bratislavskej INCHEBA EXPO Aréne. Výstava potrvá do nedele 18.3.2012. Všetkých Vás pozývame na 12. ročník výstavy MOTOCYKEL, konanej spolu s výstavami Boatshow, Cykloshow a Rybárstvo a Voľný čas!

Na výstave Motocykel sa bude prezentovať viac ako 100 firiem zaoberajúcich predajom motocyklov, motodielov, príslušenstva a služieb pre motocyklistov.

Predstavia sa značky:
ACCESS MOTOR, ADAMOTO, APRILIA, ARCTIC CAT, ATV, BIG DOG, BENELLI, BIMOTA, BOMBARDIER, BMW, CAN AM, CPI, DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KEEWAY, KTM, MALAGUTI, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, SMC, SUZUKI, TGB, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, ...


CUSTOMS of SLOVAKIA – jedinečná výstavná prehliadka tuningu a motocyklov stavaných na zákazku

Sprievodný program – jedinečná šou plná ukážok kaskadérskych vystúpení Stunt Riderov a trialistov
Na výstave sa môžeme tešiť na denne kaskadérske vystúpenia Stunt Riderov - Martina Krátkeho a Tomáša Tótha, či adrenalínové ukážky popredných slovenských mototrialistov. Nebudú chýbať ani zaujímavé besedy a autogramiády úspešných motocyklových reprezentantov, či premietanie filmov. Prebehne slávnostné vyhlásenie ankety MOTOCYKEL ROKA a slávnostné ocenenie slovenských motocyklových súťaží VEČER MAJSTROV. Návštevník si bude môcť otestovať e-skútre v novom testovacom centre a počas víkendu na voľnej ploche prebehne Skuter Cup, kde okrem ukážky závodných jázd si bude môcť sám zajazdiť na skútroch a minibikoch. Presný program si pozrite TU

Súbežne s výstavou Motocykel prebiehajú aj výstava lodí Boat Show, výstava rybárstva Rybárstvo a voľný čas a výstava bicyklov Cyklo show. Súbor výstav so zameraním na aktívne trávenie voľného času má rastúcu tendenciu a patrí medzi návštevnícky najpopulárnejšie podujatia.



Zdroj: incheba.sk
Foto: incheba.sk