Predstavujeme: Gibbon Travel Line


Bang.sk

Začína sa otepľovať a ak aj vás ťahá von na vzduch tak ako nás, určite oceníte nasledujúci článok o cestovnej sade od Gibbonu, ktorá váži len 2kg! Ako to výrobca dosiahol ? Jednoducho. Menšia račňa a tenší, ale stále dostatočne pevný popruh.

Gibbon Travel Line 15m set zaujímavý to produkt vhodný najmä pre cestovateľov. Račňa je oproti ostatným setom kratšia a ľahšia, avšak vďaka plastovej ochrane rukoväte sa aj s ňou dá slackline dostatočne napnúť. Krásny dizajn 50mm širokého slacku je ako vyšitý do prírody, čiže ak vás láka zobrať si slack na netradičné miesto, na vrch kopca, či ho mať v batohu stále po ruke - Gibbon Travel Line je presne pre vás.



Slackline Joga
Pýtate sa, prečo spomíname jogu pri slacku ? Nuž predstavte si, že zbalíte svoj cestovný set a vydáte sa s ním von. Nájdete krásne, čisté a tiché miesto niekde ďalej od civilizácie. Cítite ten pokoj vôkol vás, natiahnete slack a budete na ňom relaxovať. To je slackline joga. Harmónia, pomalé sebaisté pohyby na popruhu, vyrovnanosť tela a čistota mysle. Enjoy!



Za Mushroom.sk vám prajeme veľa možností cestovať a vychutnať si krásy prírody.

Zdroj: Mushroom.sk
Video: youtube.com