PROGRESS ZONE - UŽI SI LETO SPOLU S NAMI


Bang.sk

Progress Zone je tréningové centrum, v ktorom môžeš trénovať aj ty. Stačí ak prídeš na jednu z našich session´s alebo campov, ktoré organizujeme pravidelne každý mesiac.

Naše session niesú určené len pre snowboardistov a freeskierov, ale sme otvorený pre všetkých, ktorý by chceli zlepšiť svoje skills v koordinácií, priestorovej orientácií alebo len tak, chcú zlepšiť svoju kondičku zábavným spôsobom.

S Progress Zone sa môžeš zúčastniť našich campov.
Progress Zone Summer Camp 2012 no.1



Progress Zone Summer Camp 2012 no.2



Naše campy organizujeme v Novom Hrozenkove - playground zvaný BigAir.cz. Pozri si vo videách ako sme sa mali minulý rok.



Prvý termín nášho campu príde podporiť ako SPECIAL GUEST až z ďalekého Japonska freeskier Yu Yoneya. Tak si nenechaj ujsť tento camp, kde dostaneš rady nielen od klasických, rokmi overených coachov, ale aj od tohto freeskiera, korý patrí do freeski reprezentácie vo svojej krajine.

Progress Zone organizuje aj One Day Session. Sú to jednodňové tréningy, v ktorých sa zameriavame hlavne na učenie nových trikov na trampolíne, ale zlepšujeme svoje balanc a koordináciu aj na slackline. Toto leto už prebehli dva naše tréningy a tu si môžeš pozrieť videá ako nám bolo, a ako naša session prebieha :

1. session

2. session


Po session dostaneš vlastný tréningový plán spolu s konkrétnymi cvičeniami, aby si mohol makať na svojich skills aj sám mimo Progress Zone tréningov. Najbližšia One Day Session sa uskutoční 4.7.2012 v Bratislave



Na tejto session najprv prebehne slackline tréning a potom sa presúvame do gymnastickej telocvične kde na teba bude čakať originál Eurotrampolína s doskokom do penovej jamy.




Takže na skúšanie nových trikov, prípadne doublov - ideálna príležitosť. Tak si ju nenechaj ujsť a prihlás sa na session práve TERAZ

Aby si si vedel účasť naplánovať, pozri si naše najbližšie termíny jednotlivých session´s a campov.

Termíny campov a session´s na leto 2012 :

04. 07. 2012 - Progress Zone - One Day Session - Trampolíny
08.7. - 13.7. 2012 - Progress Zone Summer Camp 2012 no. 1
25. 07. 2012 - Progress Zone - One Day Session - Trampolíny
07. 08. 2012 - Progress Zone - One Day Session - Trampolíny
12. - 17. 8. 2012 - Progress Zone Summer Camp 2012 no. 2
29. 08. 2012 - Progress Zone - One Day Session - Trampolíny



Tak, teraz ti stačí vybrať si len svoju session, ktorej by si sa rád zúčastnil a začať spoločne s nami makať na svojich skills.

Samozrejme pripravujeme aj jesenné výjazdy na rakúske ľadovce, takže sledujte našu stránku www.progresszone.sk kde sa vždy dozvieš nové, čerstvé informácie o najbližších pripravovaných akciách.

..........................................PROGRESS ZONE = PROGRESS YOURSELF..........................................

Autor: Murgi

Galéria