SNOW WAY - 20 rokov na snowboarde s Martinom Černíkom


Bang.sk

Cernik-DanVojtechDokumentárny film o športovej kariére najznámejšieho českého snowboardistu Martina Černíka – jedného z prvých profesionálních jazdcov zo zeme postkomunistického bloku…

Dokument predstavuje divákom Martinovu cestu za snehom okolo sveta, za slnečným snom a rôzne pohľady na tento atraktívny šport. Od jeho prvých začiatkoch v Krkonošiach, cez víťazstvá na českých alebo medzinárodných pretekoch, účast na Olympiáde až po Heliboarding a zjazdenia strmých štítov na Alijaške.



Film nám ukáže Martinovu osobnosť a jeho prínos pre tento šport. Ide o spojenie filmových záberov z natáčania, ktorých sa počas svojej kariéry zúčastnil spoločne so zábermy z tohtoročnej sezóny. Vo filme sa nám okrem Martina predstavia jeho hostia ako Travis Rice, Markku Koski, Emeric Front, Ivan Zobák Pelikán, Šárka Pančochová a další..

Premierové turné zahňuje celkom 8 zastávok po ČR. Na jednotlivých premiérach bude okrem premietania fotogaléria nejlepších fotiek kariéry MC. A samozrejme nebude chýbať afterparty – Gambrinus Excellent Afterparty na ktorej vám zahrajú Dance Extravaganza Dj's Ladida & Friky, VEC, Robot, Jorgos, Bounce Bouncea další. Súčasťou party bude aj tombola o vecné ceny.

Premiere Tour:

6.11. Brno - Brno Fléda
7.11. Praha - Kino Lucerna & Lucerna Music Bar
10.11. Zlín - Golem
14.11. Olomouc - S-CUBE
15.11. Ostrava - Barrák
22.11. Plzeň - Anděl
23.11. Karlovy Vary - Masařka
24.11. Hradec Králové - Event

Zdroj: redbull.cz