SNOWGIRLS the MOVIE


Bang.sk

TLAČOVÁ SPRÁVA
SNOWGIRLS the MOVIE

Pome media house 2012
Edited by: Juraj Lovás
Produced by: Martina Molnárová


Vo videu poskytujeme pohľad do zákulisia extrémnych športov – freestyle snowboardingu a freeskiingu prostredníctvom nežného pohlavia. Počas celej zimnej sezóny 2011/12 sme trénovali, súťažili, cestovali a zbierali zábery s najlepšími slovenskými a českými freestyle rajderkami. Navštívili sme USA, Švajčiarsko, Taliansko, Francúzsko, Fínsko, Rakúsko ale aj náš najlepší resort pre freestyle na Slovensku - PARK SNOW Donovaly.



Vo videu sa objavia najlepšie freestyle jazdkyne zo Slovenska freeskierky Natália Šlepecká, ktorá je momentálne 6. najlepšia žena vo svetovom FIS freeski rebríčku a Zuzana Stromková víťazka viacerých medzinárodných pretekov. Z freestyle snowboardistiek to bude Klaudia Medlová, ktorá je už v mladom veku držiteľka viacerých medzinárodných úspechov a taktiež najlepšia česká freestyle snowboardistka Šárka Pančochová.

Cieľom videa je ukázať celoročnú prípravu našich najlepších freestyle jazdkýň, ktoré majú šancu kvalifikovať sa na Zimné olympijské hry v Soči 2014. Prostredníctvom videa by sme chceli pomôcť našim talentovaným reprezentantkám, nájsť dostatok finančných prostriedkov na zabezpečenie účasti na pretekoch, ktoré sú potrebné na kvalifikáciu na Zimných olympijských hrách v Soči 2014.



Obsahom videa je zachytenie tréningového procesu (trampolíny, skoky do vody, kondičný tréning), shootingy (Nine Queens v Rakúsku), interviá s našimi olympijskými nádejami (Klaudia Medlová, Zuzana Stromková a Natália Šlepecká) a samozrejme zábava na horách s priateľmi.

SNOWgirls The Movie trailer nájdeš TU

Film bude distribuovaný prostredníctvom slovenských, českých a medzinárodných komunitných portálov venujúcich sa freestyle snowboardingu a freeskiingu. Novinky o projekte SNOWGIRLS môžete nájsť na našom Facebooku

Zdroj: pome.sk

Galéria