Sony Ericsson Snowboard Fest 2012


Bang.sk

Už 18. februára 2012 sa koná dvanásty ročník najväčšej snowboardovej akcie na Slovensku – SONY ERICSSON SNOWBOARD FEST. Po prvý krát sa tento rok presúva do strediska PARK SNOW DONOVALY. Nové miesto konania má posunúť hranice kvality obľúbeného podujatia ešte vyššie.

Po jedenástich rokoch sa organizátori rozhodli zmeniť miesto konania a odísť zo strediska SKI Drienica. Toto rozhodnutie spravili hlavne kvôli pretekárom a návštevníkom akcie, pretože Park Snow Donovaly im ponúka kvalitnejšie podmienky a otvára ďalšie možnosti na zdokonalenie a obzvláštnenie tejto akcie. Ďalšou novinkou je aj internetová stránka - www.snowboardfest.sk., kde organizátori spustili online registráciu pretekárov.

Neváhajte a všetci si príďte užiť skvelú akciu a staňte sa svedkom najväčsej bitky o 10 000 USD, v ktorej sa predstavia profesionálni snowboardisti z rôznych krajín Európy, ako napríklad zo Švédska, Nórska, Fínska, Švajčiarska, Slovinka, Poľska, Čiech a samozrejme zastúpenie bude mať aj domáce Slovensko.





Hlavný organizátor: Jozef Murín
Zdroj: parksnow.sk
Video: vimeo.com