Steel Arénu rozpália štyri nádeje freestyle motokrosu!


Bang.sk

Sony Xperia 2014 Zostavu pretekárov okorení pikantný súboj štvorice mladých talentov. V zostave ostrieľaných mien sa chce presadiť kvarteto, o ktorom ešte v budúcnosti budeme veľa počuť. Je to prvá prehliadka next generation freestyle motokrosu a prave na Slovensku


O kom je vlastne reč? Matěj Česák (15), Nemec Luc Ackerman (16), Španiel Franz Meyer (19) a Filip Podmol (17), mladší brat svetového šampióna Libora!


Matěj Česák štartoval v Košiciach aj vlani. Začiatkom leta mal nepríjemný pád, zranenie ruky ho vyradilo na pár týždňov z hry, ale už je zasa kompletný a nažhavený zažiť skvelé košické publikum!


Matej Česák

Nemec Luc Ackermann je momentálne najmladší jazdec na profesionálnej scéne. Za posledný rok urobil obrovský výkonnostný skok. V seriáli X- Fighters konkuruje najlepším a dokáže to aj na Slovensku!


Filip Podmol je mladší brat Libora Podmola. Korunný princ pripravený prebrať žezlo po úspešnom bratovi už v Košiciach skákal – bolo to v roku 2008, chodil do piatej triedy základnej školy a namiesto motorky mal pod zadkom BMX bicykel. Práve Košice budú mať tú česť vidieť Filipovu FMX premiéru a zároveň bratov Podmolovcov prvý raz spolu v jednej aréne!


Libor-Filip-Podmol-01-copy-1-1024x576

Toreádor Franz Meyer sa pod dohľadom ďalšieho skvelého Španiela Jose Mirallesa zdokonaľuje každým dňom a s novými skúsenosťami rastie aj jeho sebavedomie. Jeho jazdy sú južansky šialené a plné náročných, priam horkokrvných trikov!


Vstupné je 21,90 eur, organizátori ponúkajú rodinám a partiám nadšencov možnosť využiť zvýhodnený balíček Quattro pre 4-členné skupiny za 79,90 eur.


VSTUPENKY

freestyle MX 2
Zdroj: fmx.sk