SÚŤAŽ „CASSOVIA DOWNTOWN“


Bang.sk

SÚŤAŽ „CASSOVIA DOWNTOWN“:

Po minuloročnom downhillovom preteku CASSOVIA DOWNTOWN 2011 pripravuje Občianske združenie ENJOY THE RIDE v spolupráci s portálom adrenalínových a extrémnych športov BANG.sk druhý ročník tohto mestského zjazdového zážitku.

Nedalo sa nevšimnúť si množstvo fotografujúcich fanúšikov, čo nás priviedlo k myšlienke vyhlásiť súťaž o NAJ fotku, ktorá sa stane ústredným motívom tohtoročného plagátu. A aby to nebolo ZADARMO, tak vďaka sponzorom eshopu PROSTO.sk, ABT consulting s.r.o.- BTS, PO, revízie VTZ a Elektro a FERJO DESIGN dostane víťaz zaujímavé vecné ceny. Víťaz získa Mikinu značky Horsefeathers a exluzívny VIP. vstup na Košický Downtown.

Všetky súťažné fotky budeme priebežne uverejňovať na fanpage BANG.sk, kde budete môcť za nich klasicky hlasovať (like-ovať). Každá fotka, ktorá bude mať viac ako 100 like-ov získa SET nálepiek a samozrejme fotka s najväčším počtom hlasov (like-ov) vyhrá , SET nálepiek a tak isto exluzívny VIP. vstup na Košický Downtown.

Tak vyber tu NAJ fotku a poď si zasúťažiť!!!

AKO NA TO?
Stačí ak vyberieš fotku (maximálne 3 od jedného autora), ktorú si nafotil na minuloročných pretekoch, alebo na iných pretekoch Downtownu. Poprípade inú fotku, na ktorej bude downhillový bicykel s riderom v mestskom prostredí a pošleš nám ju mailom na sutaz@bang.sk .

KRITÉRIA:
- Fotka musí byť autorská
- Formát JPG
- Veľkosť minimálne min. 1600px
- Motív jadzca na downhillovom biku v mestskom prostredí

TERMÍN:
Fotky do súťaže zasielajte do 20.7.2012.
Vyhlásenie víťaza zverejníme na stránkach www.enjoytheride.sk , Bang.sk a na facebook fanpage Cassovia Down Town dňa 22.7.2012.

KTO VYHRÁ?
Ocenená bude jediná víťazná fotografia splňajúca vyššie uvedené kritéria, ktorú vyberie odborná porota v zložení ENJOY THE RIDE, BANG.sk a FERJO DESIGN. Autorské práva na fotografiu vyhlásením víťaza prechádzajú automaticky na organizátorov.