Time to feel your passion!


Bang.sk

BANG.sk? A je to tu! Zavítali ste na novo spustený portál o športoch….

ale nie iba o obyčajných športoch, ale o športoch, ktoré sú pre mnohých vášňou, niečim čo ich v určitom smere napľňa, ukazuje im cestu, prináša neopísateľné chvíle, relax, iným však pri nich naskakujú zimomriavky a tuhne krv v žilách.


Našim cieľom je vám priniesť čo najaktuálnejšie informácie a v najširšej miere priblížiť svet extrémnych adrenalínových športov, rôznych vylomenín a bláznovstiev, na ktoré sa v určitých momentoch len lepšie pozerá alebo o nich číta. Bláznov z celého sveta ale aj Slovenska, ktorí sa odhodlajú zápasiť so zákonmi prírody, fyziky ale najmä so sebou samým a zmiešanými pocitmi. Informovať o strediskách, v ktorých si aj vy na vlastnej koži môžete vyskúšať niektoré z nich a mnoho ďalších.

Pripravujeme vám prinášať pravidelne informácie z diania slovenského downhillu, snowboardingu, wakeboardingu, podujatia z amatérskej rally, slovenského skateboardového pohára, predstavovať vám profily známych ale aj začínajúcich "šaleňakov".

Do tvorby obsahu tejto stránky sa môžete aktívne zapojiť aj vy. Ak máte nejaké zaujímavé informácie (o športe, podujatí, stredisku...) a nenašli ste ich na stránke, alebo ak máte nejaký zaujímavý materiál, ktorý by ste chceli prezentovať na tomto portáli stáčí nás kontaktovať:).

Do budúcna plánujeme doplniť videogalériu, aby ste sa aj vy mohli podeliť o vaše adrenalínové zážitky so všetkými návštevníkmi stránky.

Dúfame, že si na portáli každý nájde svoje:).


Bang Team.

Galéria