Vyhodnotenie Vianočnej súťaže o NAJ fotku


Bang.sk

Skoro mesiac súťaženia o NAJ Fotku na našej FB Fanpage máme za sebou. Od 16.11.2011 do 18.12.2011 ste nám do redakcie zasielali vaše úžasné fotky. Ďakujeme všetkým, ktorí ste sa do súťaže zapojili. Kopec fotiek nám prišlo od bikerov, skaterov, z motocrossu ale aj zo sveta automobilov či zimných športov. Veľmi pekné fotky obzvlášť od Ivany Tothovej zo skydivu, Ďuriho Turyho zo skateboardingu, Vlada Václavíka, Andreja Žitňana, Pavla Kičina, Patrika Šikyňu, Lukáša Balažovjecha, Evky Hovanovej, crashe od Janky Drugajovej, brutálna fotka od Romana Dubského z Basejumpu, ale aj Bungee jumping Dominika Turčániho a mnoho ďalších. Radi by sme ocenili viacerých z vás, no bohužial počet cien je obmedzený. Prvé tri ceny získali autori tých fotiek, ktoré do 18.12.2011 presne do 23:59:59 nazbierali najviac LIKE pri svojej fotke.

Výsledky:

1st 830 LIKE


Rider : Tomáš Ondria, Miesto : Motocrossová trať Široké


2nd 769 LIKE


Marek Markovic


3rd 498 LIKE


Foto: Andrej Chovan, Miesto: PVE Čireny Váh (vypustená), Rider: Jakub Trnka

Súťažilo sa ešte o NAJ fotku, ktorá sa páčila členom nášho tímu. Kedže sa Roman Dubský vzdal v komente cien, po dlhom rozhodovaní, uvažovaní sme nakoniec vybrali víťaza. Je nim Michal Grečo. Snažili sme sa vybrať takú, aby spĺňala 2 pre nás najhlavnejšie kritéria. Aby to bola čo NAJlepšie odfotená fotka (kompozične, kvalitou...) a aby z nej dýchalo čo NAJ adrenalínu, tak snaď budete súhlasiť aj vy :)


Foto by Michal Grečo , Wake na Divokej vode v Gabčíkove

Výhercom gratulujeme, v nasledujúcich dňoch sa môžete tešiť na krásne ceny od sponzorov súťaže ROSSI.SK, MUSHROOM.sk a PROSTO.sk, ktorým chceme poďakovať za vecné ceny a podporu.

Všetky fotky si môžete pozrieť na BANG.sk Facebook Funpage, alebo v galérií nižšie.

[gallery columns="5"]

Galéria