Výsledky: Burton Špindl Spring Sessions 2012


Bang.sk

Aj táto zimná sezóna bola ukončená ako sa patrí snowboardovým festivalom Burton Špindl Spring Sessions 2012. Ako každý rok aj tento ste si na nej mohli úžiť neopakovateľnú atmosféru, dokopale pripravený snowpark európskych rozmerov a samozrejme štýlovú párty. Aj napriek bláznivému aprílovému počasiu, ktoré zamávalo aj s programom, to organizátori všetko ustáli a zvládli na jedničku.

...v tomto videjku môžte vidieť záverečné prípravy parku a pozvánku na akciu...


Štvrtkový Skullcandy Big Air Fortune vyhral fínsky zabiják Hans Kestila potom, čo sa ako jediný zo všetkých jazdov odhodlal na One foot na kickeru v prieseku




Corner session, ktorý je asi najdramatickejším súbojom tejto akcie sa kvôli nepriaznivému počasiu musel presunúť až na nedelu, čo mu ale na atraktivite neubralo. Najlepší trik si dal už po niekoľkýkrát Honza Zajíc a najďalej doletel Honza Nečas.



Titul najlepšieho jazdca celej akcie si domov odniesol Tomáš Tuzat, za ktorým skončil Hans Kestila a Roman Dlouhý. Medzi juniormi bol víťaz každému jasný, Miky Pajer totižto lietal na svoj vek neuveritelne vysoko a štýlovo. A post najlepšej riderky akcie si vybojovala Didi Augustinová.

Samozrejme , že na tejto skvelej akcii nemohla chýbať perfektná party, na ktorej sa o zábavu starali Red Bull i-Battle, Nvigators, Monkey Bussines s PSH, Prague Ska conspiracy a DJs Robot, Jorgos, Double J a Mike Trafik.



Zdroj: boardmag.cz
Video: vimeo.com