Výsledky: Sony Ericsson Snowboard Fest 2012


Bang.sk

Na Donovaloch sa v sobotu 18.02.2012 uskutočnil ďalší ročník Sony Ericsson Snowboard Fest-u.

43 jazdcov z 9 krajín ponúklo špičkový snowboarding približne 1500 člennému davu, ktorý na oplátku vytvoril nezabudnuteľnú a žičlivú atmosféru. Borci odpaľovali triky, ktoré sa na Slovenku vidia len zriedka. Tento event, ktorý patrí do série 4 hviezdičkových pretekov TTR World Snowboard Tour, vyvrcholil večerným finále do ktorého postúpilo 10 najlepších.

 

Celkové prvenstvo bral mladý Nór Jorn Simen Aaboe, ponúkol načechraný switch backside double cork 1080 mute nose bone a monštrózny backside double backflip 180. Druhé miesto si vyjazdil Slovinec Aljosa Krivec s frontside 1080 indy a backside 1260 mute. Pre tretie miesto si doletel Rakúšan Mario Wagner s frontside 1080 melon a backside 720 double grab.

 

Nás všetkých nesmierne teší krásne šieste miesto domáceho Mateja Matysa, ktorý po postupe do finále zabojoval pred vlastnými divákmi.

 

Team okolo hlavného organizátora Jozefa Murína odviedol skvelú prácu, park bol pripravený výborne, diváci si predvedenú show užili a už sa tešia na ďalšie pokračovanie tejto parádnej akcie.

 

Výsledky Sony Ericsson Snowboard Fest 2012:

1  Jorn Simen Aaboe / NOR

2  Aljosa Krivec / SLO

3  Mario Wagner / AUT

4  Trym Nordgaard / NOR

5  Honza Nečas / CZE

6  MATEJ MATYS / SVK

7  Alexander De La Torre / SWE

8  Peter Podlogar / SLO

9  Patrick Cinca / GER

10 Chris Kroll / AUT

 

Zdroj: ttrworldtour.com, snowboardfest.sk

Foto: snowboardfest.sk