Predstavujeme: Gibbon The Surfer 30m set


Bang.sk

V minulých článkoch sme predstavili 4 rôzne sety od Gibbonu. Dnes sa pozrieme bližšie na produkt najvyššej rady a to The Surfer

Gibbon The Surfer 30m set je určený pre fajnšmekrov. Popruh je vo svojej podstate rovnaký ako má Gibbon Jibline. Surfer je však fialový a dlhší. Dvojnásobne. Má rovných 30 metrov ktoré zaručia, aby ste sa nenudili. Skvelo sa po ňom chodí, ešte lepšie skáče. Na napínanie je použitá podstatne väčšia račňa, pretože s menšou by sa 30 metrov napnúť ani nedalo.



Odporúčame: Oválne karabíny. Vďaka nim totiž nebudete musieť prevliekať 30 metrový popruh cez slučku okolo stromu. To je ale najmenej. Karabína však svojím oválny tvarom zaručí aj rovnomerné prevliekanie popruhu, na rozdiel od mäkkej slučky na jeho konci. Odporúčame prehnúť slackline na pol do tvaru písmena "U" už cca 30 cm pred karabínou, aj po napnutí popruhu sa bude rovnomerne prevliekať cez karabínu a bude vodorovný.



Odporúčame: Chráňte slackline aj strom!
Použitím Mushroom Slackline Guard zabránite nielen poškodeniu kôry stromu, ale ochránite aj svoj popruh. Aj pri maximálnom napnutí sa popruh pri zaťažení trie o kôru stromu a rýchlejšie sa tak ničí. A navyše, ak kúpite set v eshope Mushroom.sk, dostanete k nemu 2 kusy ochranných pásov ZADARMO.

Longline, Highline, Waterline

Ako už názov napovedá, longline označuje slackline napnutý na väčšiu vzdialenosť, napr. 50 až 200 metrov.


Highline označuje slack vo výške, zvyčajme medzi dvoma útesmi, waterline je natiahnutý ponad vodu.




Veľa úspechov počas leta želá
Mushroom.sk



Zdroj: MUSHROOM.sk
Foto: slack.cz
Video: youtube.com

Galéria